The

Theory of Relativity

Oavsett om du är allergisk mot katter, har bacillskräck, är kär för första eller tionde gången, är ett skilsmässobarn, eller helt enkelt är en unik individ, så kommer du säkerligen hitta och känna igen dig mycket i The Theory of Relativity.

 

Denna nya musikal av Neil Bartram och Brian Hill är en glad och fartfylld titt på våra förvånansvärt sammankopplade liv. Genom en till synes orelaterad samling utav sånger, scener och monologer, introducerar The Theory of Relativity ett övertygande utbud av karaktärer som upplever allt från glädje till sorg, kontakter som förluster, början som slutet av ett förhållande samt det oundvikliga och det förutbestämda.

Detta vill ni inte missa! Spelas under vecka 21 i maj.

VÄLKOMMNA!

Musikal

S:t Eriksgymnasium

Välkommen hit till vår hemsida! Vi går i trean på S:t Eriksgymnasium där vi går  på det estetiska programet  inriktning musikal. Här kommer all information för våran slutproduktion och andra viktiga händelser läggas ut.

Kajsa och Showcase 166.JPG

 

Jag som gjort hemsidan heter Malin Nordin och anledningen varför jag gjort denna hemsida är för att den är en del utav mitt gymnasiearbete.

 

Eftersom jag går på det estetiska programmet har jag i huvudsak ett praktiskt arbete där jag ska arbeta med att marknadsföra våran slutproduktion.

©2018 by Malin Nordin. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now